Ramon Espadaler valora positivament l’acord amb Unitat Aranesa

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha visitat la Vall d’Aran i ha assistit a Vielha e Mijaran a la Romeria de Santa Quitèria amb Elena Vidal, regidora de medi ambient i paisatge i membre del comitè directiu d’Units.

 

El secretari general d’Units per Avançar ha volgut celebrar d’aquesta manera el retorn a la normalitat d’aquesta celebració que l’any passat es va suspendre a causa de la pandèmia: “afortunadament anem retornar a la normalitat a tot arreu després de l’aturada de moltes activitats que ha suposat el covid i enguany s’ha pogut recuperar la Romeria de Santa Quitèria”.

 

A un any de les eleccions municipals, Ramon Espadaler ha remarcat que “Units per Avançar valora molt positivament l’acord amb Unitat Aranesa que ha permès un govern sòlid i estable a l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, un govern molt centrat en el desenvolupament social i econòmic de la comarca i amb una atenció prioritària a la protecció de la llengua i de la cultura araneses”.

 

Per la seva banda, Elena Vidal, membre del comitè directiu d’Units per Avançar i regidora de medi ambient i paisatge del consistori aranès, ha destacat l’acció del Govern municipal “per ajudar al desenvolupament del món rural del municipi que s’afegeix a la dedicació intensiva i prioritària de l’executiu d’Unitat Aranesa per preservar i enfortir els costums i la cultura de la Vall d’Aran i complementada amb la millora de les comunicacions com, per exemple, la iniciativa presentada a la Diputació de Lleida per millorar la carretera C-28 a Vielha-Baqueira i Bonaigua-Esterri d’Àneu que faciliti el desenvolupament turístic de tota la comarca i també del Pallars Sobirà amb criteris de sostenibilitat”.

 

Vielha e Mijaran , 22 de maig de 2022

 

  1. A la foto teniu amb Elena Vidal i Ramon Espadaler, Juan A. Serrano, alcalde de Vielha e Mijaran i Maria Vergés, síndica d’Aran

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant