Fem que Catalunya funcioni

Fem que Catalunya funcioni

Comité directiu

Albert Batlle Bastardas

Vicepresident

Barcelona 1953. Advocat. Polític i Gestor Públic. Actualment, Tinent d’Alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona

Maite Català Pujol

 

Barcelona, 1970. Llicenciada en Dret per la UB, 1993.Màster en direcció Pública ESADE, 2017. Actualment, gerent del districte de Sarrià –Sant Gervasi de l’Ajuntament de Barcelona..

Ramon Espadaler Parcerisas

Secretari General

Sant Quirze de Besora, 1963. Llicenciat en Història per la UB i estudis en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Actualment és diputat al Parlament de Catalunya

Jaume Guardans Cambó

 

Barcelona 1967, licenciat en dret per la UB amb especialització en relacions internacionals per la universitat Johns Hopkins/ SAIS.

Xavier Güell Cardona

Secretari d’Organització

Berga, 1970. Llicenciat en Dret per la UB 1993. Màster de postgrau en Recursos Humans EADA. Programa Alta Direcció a IESE. Doctorand a la UIC. Assessor i Formador Educatiu.

Ana Guilera Guerendiain

Barcelona, 1975. Llicenciada en Dret per la UB. Advocada en exercici, col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

Helena Isábal Roca

 

Metge. Diplomada en direcció d’institucions sanitàries per IESE y Màster per la UAB.

Joaquim Llimona Balcells

 

Barcelona 1960. Llicenciat en Dret UB. Màster en Dret Europeu Collège d’Europe, Bèlgica. PDG IESE. Advocat i Consultor. Professor de Dret Europeu de la UB. Ha estat Secretari de Relacions Exteriors de la Generalitat i Comissionat de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona.

Francesc Marfà Badaroux

 

Barcelona 1962. Llicenciat en Dret per la UB. Advocat en exercici, col·legiat a l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona; especialista en Dret Administratiu.

Isabel Pallejà Milà

 

Assessora de la Tercera Tinença d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona. Pla Endreça.

David Pàmpols Camats

 

Lleida, 1972. Arquitecte superior per la ETSA Barcelona. Exerceix la professió liberal d’arquitecte al front del seu propi estudi.

Montserrat Serrallonga Sivilla

 

Llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques. Va treballar a l’Ajuntament de Barcelona i al Parlament de Catalunya.

Estefania Serrano Agudo

 

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Professora d’ensenyaments secundari. Màster en Gestió Esportiva. Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet i actual presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès.

Elena Vidal Díaz

 

Lleida, 1974. Tècnica Especialista en Hoteleria. Actualment Professora de Formació Professional i Tercera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran.

Anna Miranda Torres

 

Lleida, 1961. Llicenciada en Medicina i Cirurgia UB. Metgessa inspectora.  Actualment és regidora de Persones Grans, Salut i Consum de l’Ajuntament de Lleida.

Montse Surroca Comas

 

Caldes de Malavella, 1974. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (1997). Programa de Lideratge en Gestió Pública d’IESE Business School (2010-11). Advocada exercent en despatx professional (1997 a 2009 i 2017 a 2023). Diputada al Congrés (Legislatures IX i X -2008-2015).  Actualment Comissionada de Convivència de l’Ajuntament de Barcelona.

Xavier Nolis Durà

 

Tiana 1978. Llicenciat en ADE. Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes per ESADE. Sempre ha treballat a l’empresa privada, en l’àrea comercial ocupant diferents càrrecs.  Conseller Municipal de l’Ajuntament de Barcelona al districte de Sarrià-Sant Gervasi (2022-2023).

Jordi Alberich Llaveria

 

Barcelona, 1958. Llicenciat en Ciències Empresarials per ESADE. Soci i fundador, el 1988, de M&A Fusions i Adquisicions, exdirector del Cercle d’Economia, i vicepresident de l’Institut d’Estudis Econòmics i Socials.