Loading...

Fem que Catalunya funcioni

Fem que Catalunya funcioni

La nostra prioritat és fer que Catalunya funcioni. Treballem units per donar solucions reals a les persones. Tenim idees clares i volem aconseguir reformes que garanteixin una Catalunya capdavantera.

Helena Isábal Roca

Presidenta

Metge. Diplomada en direcció d’institucions sanitàries per IESE y Màster per la UAB.

Albert Batlle Bastardas

Vicepresident

Barcelona 1953. Advocat. Polític i Gestor Públic. Actualment, Tinent d’Alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona.

Ramon Espadaler Parcerisas

Secretari General

Sant Quirze de Besora, 1963. Llicenciat en Història per la UB i estudis en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Actualment és diputat al Parlament de Catalunya.

Joan Antoni Caballol Angelats

President del Consell Nacional

Tortosa, 1964. Expert en Creació i Distribució Turística i Comerç internacional del sector Agroalimentari. Expresident Pimec Comerç – Terres de l’Ebre.

Salvador Ferran Perez-Portabella

Barcelona, 1955. Llicenciat en Dret, Màster en Dret Autonòmic i Constitucional per la UAB; soci fundador del bufet LSF Advocats; President Executiu d’entitats socials sense ànim de lucre, i Empreses d’Inserció Social.

Maite Català Pujol

 

Barcelona, 1970. Llicenciada en Dret per la UB, 1993. Màster en direcció Pública ESADE, 2017. Actualment, gerent del districte de Sarrià –Sant Gervasi de l’Ajuntament de Barcelona.

Xavier Güell Cardona

Secretari d’Organització

Berga, 1970. Llicenciat en Dret per la UB 1993. Màster de postgrau en Recursos Humans EADA. Programa Alta Direcció a IESE. Doctorand a la UIC. Assessor i Formador Educatiu.

David Pàmpols Camats

 

Lleida, 1972. Arquitecte superior per la ETSA Barcelona. Exerceix la professió liberal d’arquitecte al front del seu propi estudi.

Francesc Marfà Badaroux

 

Barcelona 1962. Llicenciat en Dret per la UB. Advocat en exercici, col·legiat a l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona; especialista en Dret Administratiu.

Santiago Capaces Monfort

Responsable Econòmic

Barcelona, 1978. Diplomat en empresarials per la Universitat Ramon Llull. Actualment, i des de l’any 2009, treballa en l’àmbit de la consultoria fiscal a empreses; anteriorment va treballar en el camp de l’auditoria de comptes.

Olga Ortiz Moreno

Secretària segona Mesa Consell Nacional

Barcelona 1978. Llicenciada en Dret per la UB. Actualment exerceix d’advocada a l’il·lustre col·legi d’advocats de Mataró.

Jordi Miró Meix

Secretari primer de la Mesa del Consell Nacional

Barcelona, 1959. Llicenciat en Dret. Màster en Advocacia, i en Polítiques públiques de seguretat. Funcionari, actualment a l’Ajuntament de Barcelona.

Rosa M. Salmerón Pallarès

Vicepresidenta Consell Nacional

Lleida, 1981. Llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida. Sempre ha treballat en l’empresa privada com a advocada exercent

Joaquim Llimona Balcells

 

Barcelona 1960. Llicenciat en Dret UB. Màster en Dret Europeu Collège d’Europe, Bèlgica. PDG IESE. Advocat i Consultor. Professor de Dret Europeu de la UB. Ha estat Secretari de Relacions Exteriors de la Generalitat i Comissionat de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona.

Jaume Guardans Cambó

 

Barcelona 1967, licenciat en dret per la UB amb especialització en relacions internacionals per la universitat Johns Hopkins/ SAIS.

Montserrat Serrallonga Sivilla

Llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques. Va treballar a l’Ajuntament de Barcelona i al Parlament de Catalunya.

Elena Vidal Díaz

 

Lleida, 1974. Tècnica Especialista en Hoteleria. Actualment Professora de Formació Professional i Tercera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran.

Estefania Serrano Agudo

 

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Professora d’ensenyaments secundari. Màster en Gestió Esportiva. Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet i actual presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès.

Ana Guilera Guerendiain

 

Barcelona, 1975. Llicenciada en Dret per la UB. Advocada en exercici, col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

Isabel Pallejà Milà

 

Assessora de la Tercera Tinença d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona. Pla Endreça.

Anna Miranda Torres

 

Lleida, 1961. Llicenciada en Medicina i Cirurgia UB. Metgessa inspectora.  Actualment és regidora de Persones Grans, Salut i Consum de l’Ajuntament de Lleida.

Montse Surroca Comas

 

Caldes de Malavella, 1974. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (1997). Programa de Lideratge en Gestió Pública d’IESE Business School (2010-11). Advocada exercent en despatx professional (1997 a 2009 i 2017 a 2023). Diputada al Congrés (Legislatures IX i X -2008-2015).  Actualment Comissionada de Convivència de l’Ajuntament de Barcelona.

Xavier Nolis Durà

 

Tiana 1978. Llicenciat en ADE. Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes per ESADE. Sempre ha treballat a l’empresa privada, en l’àrea comercial ocupant diferents càrrecs.  Conseller Municipal de l’Ajuntament de Barcelona al districte de Sarrià-Sant Gervasi (2022-2023).

Jordi Alberich Llaveria

 

Barcelona, 1958. Llicenciat en Ciències Empresarials per ESADE. Soci i fundador, el 1988, de M&A Fusions i Adquisicions, exdirector del Cercle d’Economia, i vicepresident de l’Institut d’Estudis Econòmics i Socials.