Som un partit catalanista que recull el millor de les grans tradicions polítiques i té la voluntat de participar en un procés de reconstrucció del nostre país.

Albert Batlle Bastardas

Veure entrevista

Fem que Catalunya funcioni

Som un partit catalanista que recull el millor de les grans tradicions polítiques i té la voluntat de participar en un procés de reconstrucció del nostre país.

Albert Batlle Bastardas

Veure entrevista

Fem que Catalunya funcioni

Només units podrem avançar.

Catalunya viu una realitat de canvis transcendentals. D’incertesa. Però també d’oportunitats. Una realitat que requereix d’un nou contracte social que compti amb tots nosaltres i ens faci treballar plegats per fer front als reptes que se’ns plantegen.

Aquest compromís entre les institucions públiques i les persones ens responsabilitza a tots. Sense excepcions. I demana, per una banda, una gestió de govern que tingui com a prioritat oferir solucions reals que impactin positivament en el desenvolupament de les persones i, per l’altra, unes condicions que facilitin la seva contribució al bé comú.

Per fer-ho realitat, posem a disposició de tothom un equip humà de professionals moguts per la vocació de servei i una filosofia de treball que ataca l’arrel dels problemes des de la transversalitat, l’eficiència i el diàleg entre totes les parts involucrades per arribar a consensos i acords ferms.

Perquè, ara més que mai, tots hem de ser els protagonistes. Ara més que mai necessitem l’esforç, el seny, la creativitat, la solidaritat i la constància que ens uneixen i ens caracteritzen com a poble per poder avançar.

Sabem que no serà fàcil; però també sabem que units serem més forts davant del repte d’aconseguir una societat més sostenible, pròspera i cohesionada, on la dignitat de les persones estigui per sobre de tot. Units aconseguirem una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Com ens definim?

Humanistes

Defensem els drets humans i posem les persones i les famílies al centre de l’acció política. Creiem en les reformes i la solidaritat com a eines de progrés comú i la subsidiarietat i la responsabilitat individual com a principis per aconseguir-ho.

Catalanistes

Volem el màxim autogovern per a Catalunya, el seu reconeixement nacional en la Constitució d’Espanya, assegurar el futur de la nostra llengua i cultura i un millor finançament autonòmic per fer-ho possible.

Democristians

Creiem en l’economia productiva al servei del bé comú, de la creació de riquesa i de la seva justa distribució. Volem preservar l’Estat del Benestar com la millor eina per aconseguir una societat més justa i cohesionada.

Documents