Jordi Gual: davant els EUA i la Xina, la UE ha de ser una zona econòmica, però també política

Jordi Gual, catedràtic d’Economia d’IESE Business School, ha participat en el cicle de diàlegs “Els Dilluns d’Units” amb una intervenció sobre Geopolítica.

Jordi Gual -que s’ha definit com a europeista- ha reivindicat que. davant els Estats Units i la Xina, la Unió Europea ha de ser una zona econòmica, però també política si vol jugar un gran paper en el món.

 

També ha assenyalat que el món està tornant a una etapa proteccionista, que ha qualificat, personalment, de decebedora. “Amb el proteccionisme, tots ens empobrim” -ha reblat.

Jordi Gual ha estat presentat per Ramon Espadaler, secretari general, i per Xavier Güell, secretari d’Organització d’Units per Avançar.

Si voleu veure el vídeo de la seva intervenció en la qual fa una anàlisi de la guerra d’Ucraïna i del conflicte bèlic entre Israel i Hamàs, podeu clicar aquest enllaç

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant