Per una Diada i unes institucions de tots i totes. L’hora del catalanisme integrador

Published On: 8 setembre 2022Categories: Sense categoria0 Comments

A les portes d’un nou 11 de Setembre, des d’Units per Avançar reivindiquem una Diada de tots i per a tots els catalans i catalanes. Una Diada sense exclusions i sense intents de patrimonialització. El catalanisme integrador, obert, modern i amb ànima social que defensem, així ens ho exigeix.

 

La successió de crisis generades per la sotragada econòmica, per la posterior pandèmia i per l’actual conflicte bèl·lic d’Ucraïna exigeix als representants polítics i al conjunt de la societat un esforç suplementari de cerca de denominadors comuns, amb la mirada més posada en la promoció de l’interès general, que no pas en la defensa dels interessos de part.

 

És temps de sumar, posant en valor els elements comuns, més que no pas de dividir-nos, subratllant el que ens separa. És temps de recuperar el respecte perdut a la legalitat i a les institucions, a les quals tots hem de servir i de les quals ningú no té dret a servir-se’n.

 

De la capacitat de suma al servei del bé comú que tinguem tots plegats, en dependrà la superació de les fractures al si de la nostra societat, tant per raó de l’horitzó nacional que cadascú defensi, com per raó de l’exclusió social que està generant la crisi econòmica.

 

Bona Diada Nacional!

 

Barcelona, 11 de setembre de 2022

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant