Amb la sequera el Govern s’ha adormit

En aquest enllaç podreu vuere l’entrevista del secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, en el programa “Aquí parlem” de Lluís Falgás del canal 24 horas emesa els dies 25 i 26 de novembre.

El secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar subratlla que el Govern de la Generalitat de Catalunya  s’ha adormit davant la sequera i que durant molt de temps no ha fet inversions. Ressalta que arribem tard i demana al Govern que es posi les piles.

Espadaler afirma que l’amnistia ajudarà a restituir la convivènica i la reconciliació. Fer política al si de les institucions i dins la legalitat.

També assegura que cal canviar el rumb de les polítiques de seguretat del Departament d’Interior del Govern de la Generalitat de Catalunya , encapçalat pel conselelr Joan Ignasi Elena i que han d’abandonar les polítiques de la CUP.

En l’entrevista, Ramon Espadaler explica, també, el projecte d’Units per Avançar i subratlla la importància de tenir presència institucional. Esmenta expressament el Parlament de Catalunya i els Ajuntaments de Barcelona, Lleida, La Pobla de Mafumet, Vielha i Cerdanyola del Vallès.

.

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant