Lleida reforça la seva presència en el Comitè Directiu d’Units per Avançar

Elena Vidal, de Val d’Aran i David Pàmpols, de Lleida, formen part del nou Comitè Directiu elegit en la Convenció Nacional d’Units per Avançar d’aquest matí a Barcelona, augmentant la quota de representants de Ponent en el màxim òrgan del partit.

 

Les terres de Lleida tindran més representació que mai en el nou Comitè Directiu d’Units per Avançar elegit avui en la Convenció Nacional, amb les incorporacions d’Elena Vidal i de David Pàmpols. Elena Vidal és professora a l’Escola d’Hostaleria de Les i regidora a l’ajuntament de Vielha e Mijaran. Per la seva banda, l’arquitecte David Pàmpols ha estat reelegit membre de del Comitè Directiu, del qual ja en formava part com a coordinador territorial de Lleida, i va ser candidat de la formació en els comicis de 2017 al Parlament de Catalunya.

 

Units ha reunit avui la seva Convenció Nacional amb la mirada posada en la recuperació econòmica, en l’espai del catalanisme integrador i en les eleccions municipals. Coincidint amb el seu quart aniversari, el partit renova la direcció amb una candidatura paritària liderada per l’actual secretari general, Ramon Espadaler, i integrada, entre d’altres, per Albert Batlle, Xavier Güell (secretari d’Organització), Maite Català, Antoni Duran-Sindreu, i Joaquim Llimona. Entre les principals novetats destaca Helena Isábal, fins ara presidenta de el Consell Nacional, ara presidenta del partit i Albert Batlle vicepresident.

 

La Convenció de la formació democristiana fixa el full de ruta 2021-2024, a partir de la ponència política aprovada que, amb el títol “Catalunya, un país sense fronteres” posa la mirada en la recuperació econòmica, en l’espai del catalanisme integrador i en les eleccions municipals de maig de 2023. La ponència, redactada per Joaquim Llimona, defineix el programa polític “des de la catalanitat, l’humanisme cristià, el pacte per Catalunya, l’Economia Social de Mercat, l’europeisme i el compromís amb la governabilitat de Catalunya i d’Espanya”.

 

El reforç de la presència lleidatana s’emmarca dins una ferma aposta de la nova direcció per l’arrelament territorial, i integra, així mateix, representants de tot el territori català, amb l’objectiu d’assolir el desplegament definitiu dels cercles i les formacions locals del partit. La notable presència lleidatana, sens dubte, ha de contribuir a una millor comprensió de les particularitats del territori de Lleida.

 

10 de juliol de 2021

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant