La demarcació de Tarragona i l’Ebre guanyen pes en el Comitè Directiu i el Consell Nacional d’Units per Avançar

La tarragonina Estefania Serrano s’ha incorporat al nou Comitè Directiu i l’ebrenc Joan Caballol és el nou president del Consell Nacional.

 

Avui s’ha celebrat a Barcelona  la Convenció Nacional d’Units per Avançar, el partit liderat per Ramon Espadaler, que ha renovat el seu Comitè Directiu sortint i ha fixat el full de ruta 2021-2024 amb la ponència política “Catalunya, un país sense fronteres”  que posa la mirada en la recuperació econòmica, en l’espai del catalanisme integrador i en les eleccions municipals de maig de 2023.  La ponència, redactada per Joaquim Llimona, defineix el programa polític “des de la catalanitat, l’humanisme cristià, el pacte per Catalunya, l’Economia Social de Mercat, l’europeisme i el compromís amb la governabilitat de Catalunya i d’Espanya”.

 

La Convenció d’Units, també ha escollit els òrgans de govern (Comitè Directiu i Consell Nacional) i la Comissió de garanties. En el nou Comitè Directiu, entra a formar part Estefania Serrano, 1er Tinent Alcalde de l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet i Presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès. Joan Caballol, exdiputat d’Units al Parlament en la passada legislatura, ha estat escollit el nou President del Consell Nacional d’Units.

 

L’increment de representació dels diferents territoris de Catalunya, de Tarragona i l’Ebre en aquest cas mostra el tarannà d’Units, que vol sumar les sensibilitats de territorials als òrgans de decisió del partit.

 

Coincidint amb el seu quart aniversari, el partit ha renovat la direcció amb una candidatura paritària liderada per l’actual secretari general, Ramon Espadaler, i integrada, entre d’altres, per Albert Batlle, Xavier Güell (secretari d’Organització), Maite Català, Antoni Duran-Sindreu, i Joaquim Llimona.

La nova Presidenta de la formació és Helena Isábal, fins ara presidenta del Consell Nacional, i la vicepresidència l’ocupa Albert Batlle, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

10 de juliol de 2021

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant