Dia d’Europa: Units per Avançar demana a les institucions catalanes un compromís amb els valors i el projecte europeu

Comunicat d’Units per Avançar el Dia d’Europa

 

Units per Avançar demana a les institucions catalanes un compromís amb els valors i el projecte europeu

Units per Avançar rememora el dia d’Europa, reafirmant els valors humanistes i el profund arrelament democràtic que van inspirar el naixement de les Comunitats Europees i han guiat i guien la seva activitat durant més de 70 anys.

Només des del compromís i la defensa de la democràcia, dels drets i llibertats fonamentals, de la igualtat i dignitat de totes les persones es pot construir una societat lliure, en la qual la ciutadania assumeixi amb esperança i il·lusió un compromís de futur. Avui s’afegeix a aquest llegat, la lluita contra el canvi climàtic -que garanteixi la pròpia pervivència de la població- i el compromís contra la guerra i els atacs injustificats contra una nació sobirana i europea, com és Ucraïna.

Units per Avançar demana a les institucions catalanes un compromís amb els valors i el projecte europeu, que recuperi una política de treball conjunt amb les institucions de la Unió i l’esforç per captar projectes i recursos que permetin incidir en infraestructures, en innovació, en formació i en equilibri territorial. Cal aprofitar l’extraordinària aportació de fons europeus a través del programa Next Generetion European Union (NGEU).

 

9 de maig de 2023

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant