Cal convocar eleccions immediatament

Published On: 29 gener 2020Categories: Sense categoria0 Comments

Units per Avançar remarca que la compareixença d’aquest matí del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha posat de manifest:

– Que la legislatura ja no té més recorregut.

– Que la legislatura ha arribat al seu final.

– Que el Govern no té unitat, ni una estratègia compartida.

– Que no hi ha lleialtat entre els socis que formen part del Govern.

Per tot plegat, des d’Units reclamem la convocatòria immediata d’eleccions al Parlament de Catalunya, conscients que el Govern està irremeiablement fracturat  i que el President ha estat desautoritzat i ja no pot garantir la cohesió al si del Govern al llarg d’un l’hipotètic tràmit parlamentari dels Pressupostos.

Els Pressupostos són una eina al servei d’un projecte polític que no té ni pot tenir el Govern de la Generalitat, segons es desprèn de la compareixença del propi President. Per aquesta raó, l’única sortida digna és convocar eleccions al Parlament. El més coherent és convocar-les eleccions al Parlament immediatament perquè el nou Govern que surti  de les urnes pugui formular la seva proposta de pressupostos abans de l’estiu.

29 de gener de 2020

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant