Urgim el món independentista a nomenar un president que pugui governar

Published On: 5 febrer 2018Categories: Actualitat0 Comments

En aquesta entrevista a El matí a Ràdio 4, el diputat d’Units per Avançar ha subratllat que “Catalunya necessita un govern” i, per aquest motiu ha reblat: “urgim el món independentista a nomenar un president que pugui governar”.

En aquesta línia, ha afegit: “necessitem un govern per prendre decisions sobre qüestions que afecten les persones”, sobre educació, sobre sanitat, sobre depèndencia… Fa molt temps que no n’hi ha i que no es fa.

Espadaler ha assenyalat també que: ‘el món independentista té la mirada posada en les eleccions municipals, ningú vol ser menys, i estan en aquesta mena de pols per veure com es continua el procés”. El diputat d’Units ha destacat que l’independentisme està atrapat entre Puigdemont, la llei i la CUP” i ha ressaltat que “la legalitat és l’única manera per avançar”.

Pel que fa al govern de l’Estat ha afirmat que “Rajoy és captiu de la seva lluita fratricida amb Cs de cara a les eleccions generals”. A més, ha dit que “l’alternativa a l’independentisme ha de passar pel catalanisme, no per Cs”

Preguntat per un possible govern entre socialistes, units, ERC i els comuns, el diputat d’Units per Avançar ha remarcat que el grup parlamentari PSC-Units no està per la reedició de tripartits.

Espadaler també ha dit que li preocupa el paper que estan prenent els Comitès de Defensa de la República. Ha recordat que els partits independentistes van delegar la iniciativa en l’ANC i Òmnium i que ara aquestes organitzacions són les que han delegat en els Comitès de Defensa de la República. Espadaler ha esmentat l’actuació d’aquests grups els dia del ple del debat d’investidura i ha refermat la seva preocupació.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant