Units recorda al president Torra que el lideratge no consisteix en demanar a la gent que s’autoorganitzi al carrer, sinó en fer propostes que no divideixin el país

Published On: 5 setembre 2018Categories: Actualitat0 Comments

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler també ressalta la contradicció del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra quan es compromet a complir el mandat de l’1-O i alhora demana un referèndum al president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Espadaler, remarca que “la política es fa a les institucions i no al carrer”. A més, assenyala que “el lideratge d’un President i en aquest cas el del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i Pla, no consisteix en demanar a la gent que s’autoorganitzi i que planifiqui accions i estratègies des del carrer, sinó en fer propostes que no divideixin el país”.

El secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup parlamentari del PSC-Units, reitera que “des d’Units reclamen el protagonisme del Parlament de Catalunya i de les institucions, a les quals correspon liderar i fer política”.

D’altra banda, Ramon Espadaler subratlla la contradicció del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra quan “planteja el seu compromís amb el compliment del mandat de l’1-O i alhora demana un referèndum al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. És una contradicció notable: o hi ha mandat de l’1-O o hi ha referèndum, però les dues coses alhora no tenen sentit”.

5 de setembre de 2018

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant