Units per Avançar s’adhereix a les concentracions en suport al model educatiu de Catalunya

Published On: 27 febrer 2018Categories: Actualitat0 Comments

Units per Avançar participarà en les concentracions davant dels ajuntaments de Catalunya en suport al model educatiu del nostre país que tindran lloc demà dimecres, dia 28 de febrer, a les sis de la tarda.

Units per Avançar defensa el model d’immersió lingüística perquè considera que és fruit d’un ampli consens polític, sindical, així com del món pedagògic i de les associacions de mares i pares. Des d’Units, lamentem profundament que s’utilitzin la llengua i els infants com una arma electoral i subratllem que a Catalunya no hi ha problema lingüístic a les aules.

Per aquests motius, fem una crida a les persones adherides i amigues d’Units per Avançar convidant-les a participar en les concentracions en defensa del model educatiu català promogudes per “Som Escola”. Tots som Escola. I no ho oblidem: la llengua ens uneix a tots.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant