Units per Avançar proposa Anna Miranda per a la candidatura de Fèlix Larrosa a Lleida

Anna Miranda subratlla que “la candidatura de Larrosa plasma la voluntat de suma i d’integració de sensibilitats al servei de Lleida, una ciutat que necessita un canvi de rumb” i que “és hora gestionar bé el present, sense descuidar la mirada llarga i la planificació del futur”.

Una vegada signat l’acord entre el PSC i Units per Avançar per concórrer conjuntament a les properes eleccions municipals a la Paeria de Lleida el passat dia 22 de febrer, Units proposa incorporar Anna Miranda a la candidatura del PSC-Units, liderada per Fèlix Larrosa.

Anna Miranda, en l’actualitat secretària d’organització del Cercle d’Units per Avançar de Lleida, és metgessa amb una llarga trajectòria tant en l’exercici de la seva professió, com en política i institucional.

D’entre les seves responsabilitats institucionals destaquen: Directora Territorial del Departament d’Interior a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran (2013-2015) i  Diputada al Parlament de Catalunya les legislatures VII, VIII i IX, havent estat Secretària primera de la Mesa a la VII legislatura i Secretària segona de la Diputació Permanent del 2003 al 2006.

Així mateix, ha estat Subdirectora General per Afers Laborals i d’Ocupació de la Delegació Territorial de Govern de la Generalitat a Lleida (2003); Delegada Territorial del Departament de Treball a Lleida (1999-2002) i Regidora per CiU de l’Ajuntament de Lleida (1999-2003), responsabilitats exercides de la mà de l’antiga Unió Democràtica de Catalunya. En l’actualitat, Miranda està adscrita al Departament de Salut de la Generalitat a Lleida.

Anna Miranda afirma que “Lleida necessita un canvi de rumb que només pot venir de la mà de Fèlix Larrosa. És hora de gestionar bé el present, sense descuidar la mirada llarga i la planificació del futur”.  La candidata d’Units per Avançar subratlla que “la candidatura de Larrosa plasma la voluntat de suma i d’integració de sensibilitats al servei de la ciutat”.

 

28 de març de 2023

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant