Units per Avançar inicia el procés per anar a les eleccions municipals de la ciutat de Lleida

En la reunió de la cúpula d’Units per Avançar amb la territorial de Lleida s’ha decidit la presentació del partit en les eleccions municipals de la ciutat de Lleida i, també en diversos municipis de les comarques lleidatanes.

 

En la reunió s’ha analitzat la situació a la ciutat de Lleida  davant d’un govern de la Paeria completament erràtic. En aquest sentit, s’ha compartit la necessitat d’oferir una alternativa i, amb aquest objectiu, s’ha creat un grup de treball per preparar qüestions organitzatives i de continguts que permetin garantir un canvi profund del govern de la Paeria en les eleccions municipals de maig de 2023. En aquest grup s’integren, entre d’altres Rosa Maria Salmerón, vicepresidenta del Consell Nacional d’Units per Avançar, i David Pàmpols, coordinador d’Units per Lleida i Miquel Padilla, membre de l’executiva lleidatana.

 

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha assenyalat que “presentar-nos a la Paera no és només un obligació política per oferir una alternativa des dels valors de l’humanisme, de la democràcia cristiana, sinó també una exigència ineludible davant de l’actual Govern erràtic d’aquesta institució

 

Per la seva banda, Rosa Maria Salmerón, vicepresidenta del Consell Nacional d’Units per Avançar, ha afirmat que “volem que les persones que liderin la ciutat de Lleida pensin en les necessitats dels ciutadans amb l’objectiu que els lleidatans estiguem plenament orgullosos de la nostra ciutat”.

 

D’altra banda, Espadaler ha manifestat la preocupació d’Units per la guerra d’Ucraïna i ha reiterat la necessitat d’accelerar els esforços diplomàtics per aturar-la. Alhora ha subratllat la condemna del partit a aquest atac injustificat i, sobretot, la seva solidaritat amb el poble i el Govern d’Ucraïna.

 

En la reunió han participat la presidenta d’Units per Avançar, Helena Isábal, el secretari general, Ramon Espadaler, i el secretari d’organització, Xavier Güell i la direcció del partit a la territorial de Lleida, encapçalada pel seu coordinador David Pàmpols, per Rosa Maria Salmerón, vicepresidenta del Consell Nacional, i Miquel Padilla, membre de l’executiva.

 

 

 

Lleida, 26 de febrer de 2022

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant