Units per Avançar i Unitat d’Aran signen l’acord per anar en coalició novament a les eleccions municipals de Vielha i Mijaran del 28 de maig

Units per Avançar valora molt positivament aquest acord que es formalitza novament. Elena Vidal és la candidata d’Units que formarà part de la candidatura liderada per Juan Antonio Serrano.

Units per Avançar destaca l’obra de govern de la coalició amb Unitat d’Aran  d’aquests quatre anys que ha contribuït a la millora de Vielha i Mijaran i a la defensa de les institucions i de l’aranès, signes d’identitat de la Vall d’Aran.

Elena Vidal agraeix “el molt suport que m’han brindat durant aquests anys,  tots els membres d’ Unitat Aran. M’he sentit molt ben acollida i, per això,  és més fàcil continuar treballant per incrementar el  benestar de totes les persones de Vielha e Mijaran”.

La candidata d’Units per Avançar subratlla que “continuarem defensant els interessos dels ramaders i dels pagesos, posant èmfasi en la protecció de tot el territori natural i millorant les cabanes perquè siguin, també, un focus d’atracció per a un turisme de qualitat”.

Actualment, Elena Vidal  és la regidora  de Medi Ambient i Medi Natural de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran. És Tècnica Especialista en Hoteleria i professora de l’Escola d’Ostalaria de Les.

16 d’abril de 2023

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant