Units per Avançar es proposa incrementar l’arrelament a les Terres de Lleida a partir d’un bon govern

En la seva visita a l’XLII Aplec del Caragol, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha tingut l’oportunitat de felicitar personalment Fèlix Larrosa com a futur alcalde de la Paeria.

El secretari general, Ramon Espadaler, ha afirmat, en declaracions als mitjans, que “Units assumeix amb il·lusió i responsabilitat el repte que tenim del govern a la ciutat de Lleida, en el nostre cas a través d’Anna Miranda. Ens posem a la disposició de Fèlix Larrosa, el futur alcalde de la Paeria

Espadaler ha afegit que “ens marquem com a objectiu aquest bon govern que Lleida es mereix i també guanyar arrelament com a Units per Avançar a la ciutat i en el conjunt de les Terres de Lleida”.

El secretari general d’Units per Avançar ha dit que “la millor manera per incrementar aquest arrelament a la ciutat en els seus teixits econòmics, productius, socials i culturals és governar bé, ser sensibles, saber escoltar i traduir en fets els anhels dels ciutadans i de les ciutadanes”.

Per a Units per Avançar – ha afirmat Epadaler– , Lleida és capital i un objectiu important en el nostre projecte de desplegament del territori i, sobretot, una oportunitat per exercir el govern de la Paeria des de la capacitat d’escoltar, de transformació, de sumar i de diàleg que Anna Miranda representa i representarà”.

Ramon Espadaler ha visitat les penyes de l’Aplec del Caragol amb  Anna Miranda, regidora electa de l’Ajuntament de Lleida i secretària d’Organització del Cercle de Lleida d’Units per Avançar, David Pàmpols, president del Cercle, Miquel Padilla, membre de la direcció de la territorial, i Rosa Maria Salmerón, vicepresidenta del Consell Nacional.

 

3 de juny de 2023

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant