Units per Avançar es presenta a Pineda de Mar

Published On: 27 juliol 2017Categories: Actualitat0 Comments

Aquest dimecres 26 de juliol al vespre s’ha presentat el projecte polític d’Units per Avançar a Pineda de Mar (Maresme). En l’acte de presentació ha intervingut el nostre portaveu nacional, Carlos Losada, l’empresari pinedenc Joan March i l’ex regidor Guillem Mateo.

Losada ha explicat amb detall el manifest del 19 de juny, el pensament polític d’Units i els objectius polítics. També ha remarcat que per a Units la implantació territorial és primordial perquè el partit pugui funcionar: “Pineda és l’exemple clar que estem fent les coses ben fetes”.

Per la seva banda, Joan March ha fet una aposta ferma per fer créixer Units a Pineda i per presentar-se a les eleccions municipals del 2019. “Pineda necessita un canvi de rumb, i si fem les coses bé, estarem en condicions de ser l’alternativa de govern”.

Carlos Losada i Joan March han realitzat unes declaracions a Ràdio Pineda

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant