Units per Avançar demana al Govern de la Generalitat que no ajorni les eleccions al Parlament del 14-F

Ramon Espadaler, secretari general d’Units, subratlla que  ”retardar les eleccions és retardar l’inici de la reconstrucció econòmica i social que ha de liderar un nou Govern i no l’actual”.

Units per Avançar remarca que no s’han d’ajornar les eleccions al Parlament previstes per al 14-F. Recorda que no hem estat cridats a les urnes perquè hagi acabat la legislatura, sinó perquè el Govern de la Generalitat de Catalunya està dividit i desnortat i amb la confiança perduda entre els seus socis, com ja va manifestar el llavors president Quim Torra. Un Govern que des el passat mes d’octubre no té un President.

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, afirma que “certament la situació de la pandèmia fa molt delicat celebrar unes eleccions, i per això reclamem que s’adoptin les màximes garanties i es faciliti el vot per correu, però mantenir un govern dividit i en constant contradicció interna, amb una gestió de la pandèmia molt millorable, implica que retardar  les eleccions equival a retardar l’inici de la reconstrucció econòmica i social que ha de liderar un nou Govern i no l’actual.

Espadaler afegeix que “Catalunya no es pot permetre un endarreriment. El país necessita un Govern sòlid i estable que enforteixi les nostres institucions per prendre les mesures necessàries per abordar la reconstrucció econòmica i per garantir la cohesió social i que afronti els problemes des de la unitat i no des de la divisió”.

Units per Avançar demana alhora al govern que garanteixi la seguretat sanitària del procés electoral i de les persones que decideixin votar presencialment el 14-F i  que, també, faciliti els tràmits del vot per correu. Es tracta de mantenir les eleccions amb mesures sanitàries estrictes i amb el reforçament de tot el dispositiu electoral.

13 de gener de 2020

 

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant