Units per Avançar defensa la concessió dels indults per retornar a la política i com a primer pas per la reconciliació

En un acte a Canet de Mar d’Units pel Maresme, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha destacat que els més visceralment contraris als indults són el PP, Cs i Vox i, amb les seves declaracions, la presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya.

 

En l’acte comarcal d’adherits i simpatitzants d’Units pel Maresme a Canet de Mar, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha remarcat que “donem la benvinguda a la iniciativa del Govern central de tramitar els indult i de fer-ho de forma positiva”.

 

Espadaler ha afegit que “aquest és un primer pas que comporta retornar al terreny de la política, un àmbit d’on no hauria d’haver sortit mai. Això demostra la fortalesa de l’Estat de Dret i la voluntat de conciliació i de reconciliació entre Catalunya i Espanya. I també caldrà fer esforços, en aquest sentit, en el si de Catalunya.”

 

El secretari general d’Units per Avançar ha ressaltat que “els més visceralment contraris als indults són aquelles parts que han viscut molt bé del Procés, l’independentisme radical incapaç d’asseure’s a parlar amb qui pensa diferent i els que estan a l’altra extrem en un unionisme immobilista”. Espadaler ha precisat que “en un costat hi ha el PP i Vox amb iniciatives que altra vegada ens acabaran dividint, i també hi ha Cs. I a

 

l’altra costat hi ha expressions com la d’Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya que diu que l’incomoden els indults perquè perjudicarien l’independentisme, perquè el desdibuixarien”.

 

Finalment, Espadaler ha subratllat que “a Units per Avançar -que estem en una posició catalanista, centrada i humanista- defensem la concessió d’aquests indults com a pas per retornar a la política, com a primer pas per la reconciliació, al qual hauran de seguir altres passes”.

 

29 de maig de 2021

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant