Units per Avançar considera que la llei trans aprovada pel Congrés és un error greu i una mala notícia

Les conseqüències de l’anomenada llei Trans sobre les actuals i futures generacions d’adolescents i joves, seran greus

 

Units per Avançar considera que l’anomenada Llei Trans aprovada ahir en el Congrés dels Diputats és un error greu i una notícia fatal. El fet que es permeti canviar de sexe als catorze  anys sense autorització judicial i als setze sense coneixement dels pares tindrà conseqüències greus.

 

A més, Units per Avançar considera que és inadmissible haver tramitat la llei trans per via d’urgència i sense escoltar experts.

 

La llei trans esdevé un experiment social amb tractaments farmacològics i quirúrgics que poden tenir conseqüències irreversibles de salut en els adolescents i joves. Molts encara no hauran assolit un grau de maduresa suficient com per prendre autònomament decisions d’aquestes característiques.  I, de fet, aquestes edats tan primerenques, poden ser molt sensibles a l’acció de modes i campanyes interessades.

 

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, afirma que “un dia, no massa llunyà, ens adonarem del mal irreversible de la llei trans no només en adolescents i joves, sinó també en àmbits tan diversos com el laboral, l’esportiu o l’escolar, entre molts altres. Aleshores ens preguntarem com hem pogut arribar fins aquí”.

 

Units per Avançar subratlla que les conseqüències de l’anomenada llei trans sobre les actuals i futures generacions d’adolescents i joves seran greus. No és casual que els països que havien iniciat aquest camí (Suècia, el Regne Unit o Finlàndia) ja estan reculant, vist el mal que ha comportat.

 

Units per Avançar assenyala que, digui el que digui la majoria parlamentària que ha avalat la llei trans, el sexe continuarà essent una realitat biològica immutable.

 

Barcelona, 23 de desembre de 2022

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant