UNITS PER AVANÇAR CONDEMNA L’ACCIÓ TERRORISTA A LA RAMBLA DE BARCELONA

Published On: 17 agost 2017Categories: Actualitat0 Comments

Manifestem el nostre condol per les víctimes mortals i desitgem la ràpida recuperació dels ferits. El nostre suport i solidaritat amb els seus familiars i amics.

Davant de l’atemptat terrorista d’avui a la Rambla de Barcelona, des d’Units per Avançar expressem la nostra indignació i dolor per aquests fets.

Volem traslladar el nostre més sincer condol per les víctimes mortals i desitgem la ràpida recuperació dels ferits. També manifestem el nostre suport i solidaritat amb els seus familiars i amics.

El nostre més sincer suport als Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia urbana i als equips sanitaris i d’emergència per l’excel·lent feina que desenvolupen en aquests moments.

Volem expressar que la lluita contra el terrorisme va més enllà de les ideologies i de les diferències polítiques. Per derrotar el terrorisme cal la unitat de tots els demòcrates de Catalunya, del conjunt de l’Estat i d’Europa. Junts ho podem fer possible.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant