Units per Avançar anuncia la pròxima constitució del Cercle de Lleida per anar a les eleccions municipals

Amb motiu de la seva visita a l’Aplec del Caragol, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha mantingut una reunió informal amb membres de la direcció del partit de la territorial de Lleida, integrada, entre altres, per David Pàmpols, coordinador d’Units per Lleida, Rosa M. Salmerón, vicepresidenta del Consell Nacional, Miquel Padilla, membre de l’executiva lleidatana i Anna Miranda.

 

En la reunió s’ha pres la decisió de fer un pas més de cara la presentació d’Units per Avançar en les eleccions municipals de la ciutat de Lleida i, també, en diversos municipis de les comarques lleidatanes: la constitució del Cercle de Lleida amb l’objectiu d’enllestir una alternativa a les eleccions de maig de 2023 que faciliti un canvi profund del govern de la Paeria.

 

Després del seu recorregut per l’Aplec del Caragol, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha celebrat que aquest certamen “torni enguany a la normalitat un cop superat el període més greu de la pandèmia. Se’n tenien ganes i així ho demostra l’èxit d’aquesta nova edició als Camps Elisis de Lleida”.

 

Espadaler ha explicat que, amb la pròxima constitució del Cercle de Lleida, “Units per Avançar fa un pas endavant en la preparació de les eleccions municipals de les comarques lleidatanes amb la voluntat de presentar una alternativa ferma al govern erràtic actual de la Paeria.

Lleida, 21 de maig de 2022

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant