Units per Avançar anirà a les municipals de 2019 per posar els ajuntaments al servei dels ciutadans i no d’una república virtual

Published On: 16 març 2018Categories: Actualitat0 Comments

En atenció als mitjans abans de participar en la reunió comarcal d’Units pel Maresme a Cabrera de Mar, el diputat d’Units al Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, ha confirmat que Units per Avançar ja ha pres la decisió de presentar-se a les eleccions municipals de l’any que ve amb l’objectiu de “prioritzar les polítiques locals”.

En aquest sentit, ha afirmat Espadaler que “anirem a les municipals de 2019 per posar els ajuntaments de Catalunya al servei dels ciutadans i no d’una república virtual”.

A més, ha informat que Units  per Avançar treballa per fer una Convenció Municipal a la primavera en la qual es debatran els eixos bàsics del programa marc de política municipal per a les pròximes eleccions locals. Espadaler ha explicat que “hi haurà dos temes centrals per a Units: el suport a l’economia productiva i polítiques de suport a les famílies”.

D’altra banda, Ramon Espadaler ha detallat que “des d’aquesta perspectiva, a Units estem oberts a fer acords preelectorals amb agrupacions d’electors o partits polítics sempre sobre aquestes bases programàtiques, tot i que la prioritat és fer el màxim de candidatures en solitari”.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant