També hem començat campanya a Tarragona

Published On: 5 desembre 2017Categories: Actualitat0 Comments

El nostre candidat de Terres de l’Ebre ha iniciat campanya a Tortosa. Units per Avançar és present i activa a les quatre circumscripcions.

Caballol ha dit que “aquest primer cartell el posem en el cor comercial de Tortosa des del segle XIV, on estava el patró de la ciutat, de tots els ciutadans, no d’uns o dels altres, de tots, com la proposta que fem PSC – UNITS per Avançar, que és donar solucions per a tota Catalunya i per a tots els catalans”. I ha afegit que “els comerciants i els treballadors aixequen la persiana, posen els carrers i places en marxa i nosaltres treballem per a ells, per a aquesta societat que ha quedat eclipsada pel frontisme de l’independentisme, o pel frontisme immòbil del PP i de C’s que no ha fet ni proposat res”.

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant