Som un partit humanista i catalanista amb les persones com a prioritat

Published On: 30 novembre 2018Categories: Actualitat0 Comments

Som un partit humanista i catalanista amb les persones com a prioritat

November 30, 2018

codina_mataró
olga_mataro_taula

 

Així ho ha remarcat Joan Carles Codina en l’acte de presentació del Cercle d’Units per Mataró que ha tingut lloc al Tecnocampus.

El coordinador del Cercle local ha subratllat la necessitat que els ajuntaments facin polítiques properes als ajuntaments. Joan Carles Codina ha posat èmfasi en que la seva actuació anirà orientada a polítiques socials a favor de la gent gran –especialment que redueixin la seva solitud- de suport a les famílies, de la gratuïtat de les escoles bressol de 0 a 3 anys, d’afavorir la natalitat i de facilitar l’activitat econòmica que permeti generar més recursos per a la comunitat.

En l’acte han participat també l’exregidora de Mataró i membre del comitè directiu d’Units per Avançar, Olga Ortiz, que ha afegit també la importància de les polítiques a favor de la igualtat de gènere i el secretari general, Ramon Espadaler que ha incidit en el lema que els ajuntaments han d’estar al servei de les persones.

A més, Espadaler ha destacat que Units vol estar present en els ajuntaments de Catalunya representant un espai catalanista, humanista, socialcristià i moderat.

Guillem Aresté ha estat el presentador de l’acte.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant