Ramon Espadaler: el president Quim Torra ha optat per la radicalitat i atia la discòrdia

Published On: 18 agost 2018Categories: Actualitat0 Comments

El secretari general d’Units per Avançar i diputat del PSC-Units creu que el president de la Generalitat “posa una altra vegada la governabilitat del país en mans de la CUP” i “erosiona perillosament les nostres institucions d’autogovern”.

En la seva visita a les festes de Gràcia, el secretari general d’Units per Avançar i diputat del grup PSC-Units del Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, ha dit que “quan el President Quim Torra afirma que cal ‘atacar l’Estat’, opta per la radicalitat, la confrontació i la ruptura”.

Espadaler ha afegit que: “amb aquesta decisió, no només obvia la seva condició de representant ordinari de l’Estat a Catalunya, qüestió per si mateixa prou greu, sinó que, a més, posa una altra vegada la governabilitat del país en mans de la CUP”.

El secretari general d’Units per Avançar ha reblat: “amb decisions com aquesta, Quim Torra renuncia a ser el President de tots i de totes, erosiona perillosament les nostres institucions d’autogovern i atia la discòrdia, tres aspectes que estan a les antípodes del bon Govern”.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant