PSC i Units per Avançar han signat aquest matí la renovació de la col·laboració electoral per al 12-M

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, i la presidenta d’Units per Avançar, Helena Isábal, han signat el document de les dues formacions de col·laboració electoral per a les eleccions al Parlament del 12-M.

 

Les dues formacions consideren que estem en condicions de passar pàgina a una dècada de governs independentistes que ha desatès tant l’atenció als serveis essencials de l’estat del benestar com el progrés econòmic.

 

PSC i Units fan una valoració positiva de l’acció parlamentària duta a terme de manera conjunta en el. El Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar ha treballat per tal de superar la crisi institucional, política, econòmica i social que afecta Catalunya a causa del procés independentista i la paràlisi d’un Govern de la Generalitat  feble i desnortat.

 

L’acció parlamentària no s’ha limitat a exercir el control al Govern, sinó que s’han impulsat multitud de propostes en tots els àmbits, posant en valor els serveis públics fonamentals per garantir la convivència i la qualitat de vida dels conciutadans de Catalunya, així com les polítiques per generar prosperitat.

 

El Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar ha prioritzat el diàleg i l’acord, la política útil per damunt  del legítim interès partidari amb  l’objectiu de recuperar un marc d’estabilitat i confiança que garanteixi el progrés econòmic i la justícia social.

 

El Partit dels Socialistes de Catalunya i Units per Avançar ja van signar fa set anys L’Aliança pel Seny i pel Catalanisme que va iniciar aquesta col·laboració en el Parlament de Catalunya i l’acord es va renovar quatre anys després per sumar esforços en el si del catalanisme polític, que és transversal i divers, per donar veu a tots els i les catalanistes no independentistes de l’esquerra al centre.

 

Les dues formacions consideren que estem en condicions de passar pàgina a una dècada de governs independentistes que ha desatès tant l’atenció als serveis essencials de l’estat del benestar com el progrés econòmic.

 

A la signatura de l’acord han assistit també Lluísa Moret, viceprimera secretària del PSC, Ramon Espadaler, secretari general d’Units per Avançar i Xavier Güell, secretari d’Organització.

 

2 d’abril de 2024

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant