Nota de premsa d’Units per Avançar de l’Alt Empordà

El divendres 25 de novembre s’han reunit els militants i simpatitzants d’Units per Avançar a la comarca de l’Alt Empordà, comptant amb la presència del Secretari General Ramon Espadaler, amb l’objectiu d’iniciar la creació del Cercle Territorial d’UNITS PER AVANÇAR a l’Alt Empordà i analitzar la situació política a tots els nivells, estatal, Catalunya i Alt Empordà. 

 

Per acord unànime dels presents, s’ha procedit a demanar al Comitè Directiu l’aprovació de la constitució del Cercle territorial d’Units per Avançar a l’Alt Empordà, a l’empara de l’article 26 dels Estatuts del partit, que regula les estructures de participació.

 

Com a primer acte del Cercle territorial de l’Alt Empordà, volem refermar els principis constitutius que inspiren el partit Units per Avançar:

 

Declaració fundacional, que inclou les perspectives següents:

 

  • Una visió de la persona integrada per totes les dimensions inclosa l’espiritual; que creix relacionant-se en famílies i madura en els àmbits socials i culturals que l’envolten.
  • Una societat que es dona i políticament es compon per elements del catalanisme constitucional: realista, obert, dialogant, inclusiu, interdependent, jurídic, pragmàtic i efectiu.
  • El impuls a una dinàmica de cohesió social; equilibrada entre la llibertat necessària per a què es donin, alhora, la plena activitat creativa i productiva de la persona en tots els àmbits -econòmic, d’innovació i artístic-, i la necessitat social de redistribuir la riquesa per oferir les mateixes oportunitats a totes les persones.
  • Una defensa del concepte de la política que posa al servei de la Societat Civil i de les persones, com a únics subjectes de la sobirania, el seu exercici i les pròpies Institucions.
  • Un compromís i implicació amb el medi ambient natural, del què l’ésser humà rep l’ús dels béns i elements per a existir i ha de retornar innocus, en equilibri.

 

ALTRES MANIFESTACIONS:

 

Constatem que la desaparició de forces del centre polític catalanista l’han aprofitat altres partits per ocupar aquest espai.

 

Units per Avançar té l’obligació de proveir un espai polític centrat per a totes les persones que s’han trobat òrfenes d’opcions polítiques que els defensin. Units per Avançar a l’Alt Empordà té aquest objectiu a la comarca, acollir-los, utilitzant tots els mitjans que les lleis i la normativa de representativitat política permeten, i manifestant públicament, amb tota la freqüència necessària, les opinions que democràticament emergeixin del Cercle.

 

UNITS PER AVANÇAR –CERCLE TERRITORIAL DE L’ALT EMPORDÀ

25 de novembre de 2022

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant