Nota de premsa d’Units per Avançar de l’Alt Empordà

El divendres 25 de novembre s’han reunit els militants i simpatitzants d’Units per Avançar a la comarca de l’Alt Empordà, comptant amb la presència del Secretari General Ramon Espadaler, amb l’objectiu d’iniciar la creació del Cercle Territorial d’UNITS PER AVANÇAR a l’Alt Empordà i analitzar la situació política a tots els nivells, estatal, Catalunya i Alt Empordà. 

 

Per acord unànime dels presents, s’ha procedit a demanar al Comitè Directiu l’aprovació de la constitució del Cercle territorial d’Units per Avançar a l’Alt Empordà, a l’empara de l’article 26 dels Estatuts del partit, que regula les estructures de participació.

 

Com a primer acte del Cercle territorial de l’Alt Empordà, volem refermar els principis constitutius que inspiren el partit Units per Avançar:

 

Declaració fundacional, que inclou les perspectives següents:

 

  • Una visió de la persona integrada per totes les dimensions inclosa l’espiritual; que creix relacionant-se en famílies i madura en els àmbits socials i culturals que l’envolten.
  • Una societat que es dona i políticament es compon per elements del catalanisme constitucional: realista, obert, dialogant, inclusiu, interdependent, jurídic, pragmàtic i efectiu.
  • El impuls a una dinàmica de cohesió social; equilibrada entre la llibertat necessària per a què es donin, alhora, la plena activitat creativa i productiva de la persona en tots els àmbits -econòmic, d’innovació i artístic-, i la necessitat social de redistribuir la riquesa per oferir les mateixes oportunitats a totes les persones.
  • Una defensa del concepte de la política que posa al servei de la Societat Civil i de les persones, com a únics subjectes de la sobirania, el seu exercici i les pròpies Institucions.
  • Un compromís i implicació amb el medi ambient natural, del què l’ésser humà rep l’ús dels béns i elements per a existir i ha de retornar innocus, en equilibri.

 

ALTRES MANIFESTACIONS:

 

Constatem que la desaparició de forces del centre polític catalanista l’han aprofitat altres partits per ocupar aquest espai.

 

Units per Avançar té l’obligació de proveir un espai polític centrat per a totes les persones que s’han trobat òrfenes d’opcions polítiques que els defensin. Units per Avançar a l’Alt Empordà té aquest objectiu a la comarca, acollir-los, utilitzant tots els mitjans que les lleis i la normativa de representativitat política permeten, i manifestant públicament, amb tota la freqüència necessària, les opinions que democràticament emergeixin del Cercle.

 

UNITS PER AVANÇAR –CERCLE TERRITORIAL DE L’ALT EMPORDÀ

25 de novembre de 2022

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant