Montserrat Surroca, comissionada de Convivència de l’Ajuntament de Barcelona

Monserrat Surroca i Comas (Caldes de Malavella, 1974), membre del comitè directiu d’Units per Avançar  ha estat designada nova comissionada de Convivència, depenent de la tercera tinència de Seguretat, Convivència i Règim Interior amb Albert Batlle al capdavant.

Surroca és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i ha cursat estudis de Lideratge en Gestió Pública per I’IESE Business School. Especialitzada per a la intervenció lletrada en jurisdicció de menors i en mediació familiar, ha exercit com advocada des de l’any 1997. També ha estat diputada al Congrés (2008-2015).

Amb aquests nomenaments, l’objectiu de l’Ajuntament de Barcelona és reforçar i donar un major impuls a les polítiques municipals vinculades a la convivència, el civisme i el respecte a la diversitat com a elements essencials dins del model de ciutat.

Comparteix

Comentaris

  1. cesar.galceran@gmail.com 19 agost 2023 at 06:26 - Reply

    Bravo Montse y bravo UNITS

    • Xavier Viejo 19 agost 2023 at 10:09 - Reply

      Moltes gràcies!

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant