Montserrat Surroca: La convivència la construïim entre tots

La comissionada de Convivència de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Surroca, ha participat en el cicle de diàlegs “Els Dilluns d’Units” amb el vicepresident d’Units per Avançar i Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle.

Montserrat Surroca ha apel.lat al principi de corresponsabiltiat i ha subratllat que la convivència la construïm entre totos. En aquest sentit, ha remarcat que l’Ajuntament de la ciutat de Barcelona busca les complicitats dels agents socials, dels teixis associaciatiu i econòmic en general per millorar-la.

El vicepresident d’Units per Avançar, Albert Batlle, ha assenyalat que,a mb aquest motiu, cal fer molta pedagogia per explicar l’actualització de l’Ordenança de Convivència i sobretot molt dialeg.

 

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant