Les eleccions comportaran canvis significatius: modificaran la situació al Parlament

Published On: 31 octubre 2017Categories: Actualitat0 Comments

A l’ entrevista a Onda Vasca al programa Euskadi Hoy de Javier Vizcaino, el portaveu del grup promotor, Carlos Losada, ha afirmat que en aquests moments la convocatòria d’eleccions pot ser una solució i que amb el nou mapa polític que sorgeixi es podran començar a solucionar problemes.

Losada ha subratllat que “les eleccions comportaran canvis significatius que modificaran la situació parlamentària” i ha reiterat que la DUI i el 155 han estat “un fracàs de la política i del diàleg”.

El portaveu d’Units, que ha recordat que “venim de la tradició socialcristiana”, ha assenyalat que “la nostra proposta passa per millorar la cohesió interna” i per “un a articulació politica millor”, que “pot recordar el model basc en finançament”.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant