L’amnistia té sentit al servei de la reconciliació per tornar a fer política però no per tornar-ho a fer

El secretari general d’Units per Avançar encoratja “totes les parts a aprofundir en el diàleg i en la cerca de solucions”.

Amb motiu de la Diada d’enguany i  de l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha destacat “tres idees importants en el context polític que vivim complex condicionat per la formació del nou govern de l’Estat”.

 

Espadaler ha afirmat que “donem la benvinguda i aplaudim l’esforç de diàleg que hi ha entre molt diferents. Retornar a la política aquell debat que mai no hauria d’haver sortit d’aquest terreny és d’entrada una bona notícia. És molt positiu des de la nostra perspectiva i encoratgem totes les parts a aprofundir en el diàleg i en la cerca de solucions”.  

 

El secretari general d’Units per Avançar ha afegit que “l’amnistia té sentit precisament per fer política, no per tornar-ho a fer. Units considera això una qüestió essencial. L’amnistia serveix i és una eina al servei de la conciliació i de la reconciliació. En aquest sentit, desitgem que hi hagi la possibilitat de recórrer aquest camí de tornar a la política per fer política  i no per tornar-ho a  fer”

 

Finalment, el dirigent socialcristià ha assenyalat que “tan important -que ho és- el debat sobre el nou govern d’Espanya i les afectacions que pugui tenir a Catalunya, també continua essent molt important la gestió i la política del dia a dia i de la política al servei dels ciutadans. Tenim molts dèficits en infraestructures, tenim molts reptes en cohesió social, en educació… Reclamen al Govern de la Generalitat, que té una base feble, que es posi les piles i que lideri i governi aquest país”.

 

Espadaler demana al Govern que “esmerci els seus esforços en governar el dia a dia, en la creació d’oportunitats, en crear les condicions per afavorir el creixement econòmic, en la correcció de les desigualtats, en vetllar pel bé comú i en ocupar-se d’aquelles coses que afecten molt al dia a dia de les persones”.

 

Units per Avançar ha participat en la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb una delegació integrada, entre altres, per Helena Isàbal, presidenta, Ramon Espadaler, secretari general, Albert Batlle, vicepresident i Xavier Güell, secretari d’Organització, Montserrat Surroca, Isabel Pallejà, Ana Guilera i Jaume Guardans, membres del comitè directiu

11 de setembre de 2023

 

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant