Jordi Cerezuela visita Piera

Published On: 25 abril 2018Categories: Actualitat0 Comments

El passat diumenge 22 d’abril, el secretari d’organització d’Units, Jordi Cerezuela, va participar, a la Fira del Sant Crist de Piera. Cerezuela va acompanyar al cap d’Units a Piera, Sergio Jiménez, i van visitar les diferents parades.

En declaracions a Radio Piera, Cerezuela, va reivindicar Units com la força centrista que Catalunya necessita, ja que aporta solucions i preserva la cohesió social des del catalanisme polític. Per la seva banda, Jiménez va constatar que Piera necessita un canvi i es va comprometre a dissenyar, al llarg del proper mes, uns punts programàtics de cara a les eleccions municipals del 2019 ja que s’hi vol presentar.

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant