Espadaler: l’entrada de VOX al Parlament andalús ens homologa amb la pitjor Europa

Published On: 5 desembre 2018Categories: Actualitat0 Comments

En declaracions al programa Mirador de Mataró Audiovisual, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha dit que cal reflexionar sobre perquè ha passat i que, en aquesta situació, ara l’important és que “no podem donar carta de naturalesa i normalitzar fenòmens xenòfobs i ultradretans”.

Espadaler ha remarcat que “l’entrada de VOX al Parlament d’Andalusia és la pitjor noticia que podíem tenir en aquesta nit electoral. Aquest ingrés de VOX a les institucions ens homologa amb la pitjor Europa”.

El secretari general d’Units per Avançar ha afegit: “és la pitjor manera d’homologar-nos amb una Europa que té expressions d’ultradreta semblants: Alternativa per Alemanya, el Front Nacional de França de Le Pen,  Unió Cívica Hongaresa de Viktor Orban, o la Lliga Nord italiana amb  Matteo Salvini”

Espadaler ha assenyalat que l’aparició de VOX al Parlament andalús “és una mala noticia que ens ha de fer reflexionar a tots, a tots els demòcrates i a tots els partits que estem en aquest espai central des de la democràcia cristiana fins a la socialdemocràcia i també al món liberal sobre què s’ha fet malament, perquè ha passat i perquè aquestes expressions d’ultradreta guanyen pes dia a dia”

Finalment, ha reblat: “arribats a aquesta situació, també ens ha de fer reflexionar perquè ara l’important és que no podem donar carta de naturalesa i normalitzar fenòmens xenòfobs i ultradretans, com VOX. Ens ha de fer reflexionar però, també, actuar en conseqüència”.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant