Espadaler: La inacció i els prejudicis del Govern són el denominador comú de les greus crisis que pateix Catalunya

El secretari general detalla concretament la inacció i els prejudicis del Govern de Pere Aragonés en la sequera, l’energia, l’educació i la seguretat.

Aquest matí, en el Consell Nacional d’Units per Avançar, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha abordat la situació política actual i ha subratllat que “les greus crisis que pateix Catalunya tenen el denominador comú de la inacció i els prejudicis del Govern de la Generalitat de Catalunya presidit per Pere Aragonès”.

 

Espadaler ha afegit que “pel que fa a la sequera, estem pagant la inacció durant anys del Govern i, també, els prejudicis del Govern Aragonès davant la possibilitat d’afrontar determinades inversions en infraestructures”.

 

En energies renovables – ha detallat els secretari general d’Units-, estem pagant el preu que el Govern mira i escolta més les plataformes que s’oposen a qualsevol projecte, més que els interessos de Catalunya”.

 

Pel que fa a l’educació, Espadaler ha remarcat que “Pisa ens ha posat davant del mirall i continuem veient com el Govern és erràtic, decidint i autocorregint-se acte seguit  a si mateix, i és incapaç de prendre un rumb clar”.

 

El secretari general d’Units per Avançar ha denunciat, a més, la inacció i prejudicis del Govern de la Generalitat de Catalunya en seguretat: “estem pagant el preu d’un Govern que ha mirat i escoltat més els interessos de la CUP i dels moviments antisistema, que el clam dels alcaldes i de les alcaldesses i de molts barris, municipis i ciutats de Catalunya

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant