Espadaler demana explicacions a Interior després que es pari el nomenament d’intendents de Mossos

Published On: 13 juliol 2023Categories: Actualidad, Noticia0 CommentsTags: , , , ,

El secretari general d’Units per Avançar ha fet un fil de tres tuïts,

Hi podreu accedir clicant en l’enllaç.

Adjuntem la informació que ha tret l’agència Europa Press.

Espadaler (Units) pide explicaciones después de que se pare el nombramiento de intendentes de Mossos

Asegura que “ha llegado la hora de las destituciones”

BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS)

El secretario general de Units per Avançar y diputado del PSC-Units en el Parlament, Ramon Espadaler, ha asegurado este jueves que pedirá explicaciones y exigirá que se asuman las responsabilidades después de que se pare el nombramiento de intendentes de los Mossos d’Esquadra previsto para este viernes, según un tuit, recogido por Europa Press.

El nombramiento se ha suspendido al tener que readmitir en el proceso de oposiciones al inspector acusado de grabar con un móvil la organización del examen.

“El conseller Joan Ignasi Elena y el director general de los Mossos, Pere Ferrer, generan un nuevo lío en el cuerpo posponiendo ‘in extremis’ y ‘sine die’ la designación de intendentes del cuerpo, ante el miedo de un nuevo revés judicial”, ha añadido Espadaler.

Ha asegurado textualmente que Elena y Ferrer son la primera fuente de inestabilidad en los Mossos d’Esquadra, y ha manifestado: “Cuando todavía no han hecho la revisión del decreto de estructura de la policía instada por el Parlament, la lían con la designación de intendentes. Ha llegado la hora de las destituciones”.

“La prepotencia y torpeza con la que el conseller Joan Ignasi Elena y el director general de los Mossos, Pere Ferrer, afrontan la gestión del cuerpo de los Mossos clama en el cielo”, ha zanjado.

 

 

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant