Espadaler demana al president de la Generalitat que abandoni la via unilateral i que aprofiti el nou context polític que representa Pedro Sánchez

Published On: 30 setembre 2018Categories: Actualitat0 Comments

A l’Arderdi Eguna del PNB, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha afirmat que “un any després de l’1-O cal retornar a la política i a les institucions”.

Abans de participar en la tradicional desfilada d’autoritats, convidats i organitzacions locals a l’Alderdi Eguna del PNB, el secretari general d’Units per Avançar i diputat al Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, ha dit en declaracions als mitjans de comunicació que “la reflexió que fem des d’Units un any després de l’1-O és que cal retornar a la política i a les institucions”.

Espadaler ha destacat que “cal que el govern de la Generalitat amb el seu president, QuimTorra, al capdavant abandoni definitivament la via unilateral, que ja hem vist que no porta enlloc i que només comporta dolor”.  I ha afegit que “no resoldrem res des del carrer i, menys encara, desbordant i menystenint les institucions democràtiques”.

El secretari general d’Units ha assenyalat que “en definitiva, cal situar-nos en un paradigma molt diferent. Després d’un Rajoy que volia vèncer, i que tant de mal va fer renunciant a la política, ara estem en un context polític en què el president del govern Pedro Sánchez intenta convèncer”.

Espadaler ha subratllat que “el Govern de la Generalitat ha d’aprofitar aquest nou context polític, pensant no només en els seus votants, sinó en el conjunt de Catalunya que és plural i divers i que, en tot cas, el que vol és el retorn a la màxima normalitat i a les institucions”. I ha reblat: “això passa per fer política ara més que mai”.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant