És temps de construir

Published On: 13 novembre 2019Categories: Actualitat0 Comments

El fet de no poder votar un partit català, catalanista, regenerador i de centre s’ha posat especialment de manifest en les darreres eleccions generals. Molts de nosaltres no hem trobat cap papereta que ens representés alhora com a catalanistes i com a defensors d’un model social i econòmic per a Catalunya centrat i d’arrel humanista.

Han passat dos anys des de la fundació d’Units per Avançar. Hem fet molta feina, hem anat creant estructures de partit i, sobretot, hem assumit les nostres responsabilitats institucionals i de govern allí on les exercim amb l’objectiu prioritari de recuperar la convivència, tancant les ferides al si de la societat catalana, i de tornar a fer de Catalunya un país capdavanter, innovador i obert.

 

Aquest és un repte i una responsabilitat inexcusable, que ens implica a totes i a tots. És per això que assumim el compromís de construir, si s’escau amb els altres moviments i partits que comparteixen els nostres objectius, una força política capaç de reagrupar el catalanisme constructiu, reformista, integrador, d’estricta obediència catalana i d’assolir acords amb altres forces que, en aquests moments difícils, comparteixin les nostres prioritats. El futur de Catalunya exigeix un partit catalanista d’ampli espectre i sensibilitats diverses, però centrat en objectius reals i de vertader progrés per a Catalunya. És temps de construir.

Som-hi!

Comitè Directiu d’Units per Avançar

13 de novembre de 2019.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant