Ens sumem a la proposta d’una comissió independent de diàleg. #DemocràciaÉsDiàleg

Published On: 5 octubre 2017Categories: Actualitat0 Comments

Davant de la proposta del Col.legi d’Advocats de Barcelona de crear una comissió independent de diàleg que impulsi una interlocució entre el govern de l’Estat i el govern de la Generalitat, formada per representants de tots els partits polítics, membres dels col·legis professionals i entitats d’interès públic, manifestem que:

Units dóna suport  a qualsevol iniciativa que aposti pel diàleg des del rigor i la voluntat de refer ponts. I el Col·legi d’Advocats de Barcelona és una institució perfectament vàlida per fer-ho per la seva neutralitat, experiència, coneixement i transversalitat. Ens sumem a aquesta iniciativa. #DemocràciaÉsDiàleg.

Carlos Losada, portaveu d’Units per Avançar

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant