Els gironins Núria Gómez, Montse Surroca i Eduard Conde, membres del nou Comitè Directiu d’Units per Avançar

Amb aquestes incorporacions, Units per Avançar pretén impulsar el seu creixement i implantació territorial a les comarques gironines.

 

En la Convenció Nacional d’Units per Avançar d’aquest dissabte a Barcelona s’ha elegit el nou Comitè Directiu -liderat pel secretari general, Ramon Espadaler- per al pròxim trienni, els membres del Consell Nacional així com la composició d’altres òrgans estatutaris del partit. Així mateix, s’ha aprovat la ponència política amb el títol “Catalunya, un país sense fronteres” que posa la mirada en la recuperació econòmica, en l’espai del catalanisme integrador i en les eleccions municipals.

 

Dels vint membres de la nova direcció d’Units, tres són de les comarques gironines. Núria Gómez és advocada, fou delegada de Justícia a Girona, directora territorial dels serveis de Governació i Relacions Institucionals i Cap del Servei Català de Trànsit.  Per la seva banda, Montse Surroca també és advocada i fou Diputada al Congrés del 2008 al 2015. Eduard Conde treballa en el sector  turístic i pertany a Joves Units. Amb aquestes incorporacions l’òrgan de direcció del partit Units per Avançar pretén impulsar el seu creixement i implantació territorial a les comarques gironines.

 

Pel què fa a l’estratègia política, definida en aquesta Convenció, el partit aposta per un catalanisme integrador i reafirma el seu compromís amb la governabilitat de Catalunya i Espanya. A més, Units per Avançar s’obre a dialogar amb altres forces polítiques catalanistes per a definir línies d’actuació conjuntes i propostes d’aproximació orgànica de cara a les eleccions municipals i autonòmiques.

 

Girona, 10 de juliol de 2021.

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant