El problema és profund i reclama un pacte d’estat ampli amb tot l’arc parlamentari de Catalunya i d’Espanya

Published On: 17 abril 2018Categories: Actualitat0 Comments

En aquesta entrevista al programa 24 horas de RNE, el diputat d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha remarcat la necessitat d’aquest pacte d’estat –com el que es va fer per a les pensions- per sortir del carreró sense sortida en el qual ens trobem.

Espadaler ha subratllat la importància que aviat hi hagi govern a Catalunya que permeti derogar l’article 155. A més, ha afegit que cal posar les institucions al servei dels problemes del dia a dia de les persones: l’educació, la sanitat, l’habitatge, l’emancipació dels joves… i que per aquests motius cal que hi hagi govern.

En aquest sentit, ha refermat que i que a política és diàleg i cal que n’hi hagi per difícil que sigui.

Preguntat per l’entrevista de Carles Puigdemont a TV3, Espadaler ha afirmat que Puigdemont es va posar la bena abans de la ferida per traslladar la responsabilitat al govern Rajoy d’una possible repetició de les eleccions al Parlament de Catalunya.

Ramon Espadaler ha reiterat una vegada més que trobem a faltar la política i que no es pot delegar el problema a la Justícia.

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant