El Consell Nacional d’Units per Avançar obre la porta a reeditar els acords municipals subscrits amb el PSC i, si s’escau, a eixamplar-los

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, fa una valoració positiva dels acords amb el PSC en el Parlament i en l’àmbit municipal i remarca que “cal evitar la fragmentació i facilitar l’estabilitat i equips de govern amb empenta que solucionin els problemes dels ciutadans”.

 

El Consell Nacional ha analitzat la situació política actual i constata “les dificultats i el fre que comporta per a Catalunya la divisió al si del Govern de la Generalitat en temes estratègics”.

 

El Consell Nacional s’ha reunit un dia abans del cinquè aniversari de la presentació el 19 de juny de 2017 de la Declaració Fundacional d’Units per Avançar.

 

Ramon Espadaler ha afirmat que ”Units per Avançar fa una valoració positiva dels acords subscrits en el Parlament i en l’àmbit municipal amb el Partit dels  Socialistes de Catalunya, des de Barcelona, l’Ajuntament cap i casal de Catalunya, fins a tants altres consistoris”.

 

Per aquest motiu el Consell Nacional obre la porta a dialogar amb el PSC per, com assegura Espadaler, ”donar continuïtat als acords que han donat fruits, que han estat positius per als interessos de la ciutadania i, per tant, obre la porta a reeditar-los i, si s’escau, evidentment, a eixamplar-los”.

 

El secretari general d’Units per Avançar ha afegit que “per a nosaltres, els ajuntaments són la institució més propera a la ciutadania. Així doncs, és una bona iniciativa tot allò que no fragmenti espais, sinó que aporti estabilitat i equips de govern amb empenta i il·lusió, capaços de respondre i de solucionar els problemes reals de la ciutadania”.

 

El Consell Nacional ha analitzat, també, la situació política actual i constata “les dificultats i el fre que comporta per a Catalunya la divisió al si del Govern de la Generalitat en temes estratègics” i manifesta la seva preocupació per aquesta situació reiterada i molt sovintejada.

 

Davant els incendis, el Consell Nacional fa una crida a la responsabilitat i expressa suport i agraïment a Bombers, Cossos d’Emergències i pagesos

 

En la seva intervenció, Espadaler s’ha referit a l’episodi actual d’incendis en aquesta forta onada de calor. El Consell Nacional d’Units per Avançar suma la seva veu a la del Govern en la crida a la responsabilitat davant d’aquest episodi d’elevat risc d’incendis i expressa el seu suport i agraïment als Bombers de la Generalitat, al conjunt dels Cossos d’Emergències i als pagesos que col·laboren intensament en les tasques d’extinció.

 

Espadaler ha assenyalat que aquesta situació demostra que “és evident que el país té pendent una reflexió molt profunda sobre la gestió del territori, en general, i dels boscos, en particular”.

 

Minut de silenci per Ucraïna

 

El Consell Nacional d’Units per Avançar ha començat amb un minut de silenci per la guerra d’Ucraïna.

 

Barcelona, 18 de juny de 2022

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant