El Consell Nacional d’Units per Avançar avala renovar l’aliança amb el PSC de cara el 12-M

En reunió extraordinària, ha avalat per unanimitat la proposta del Comitè de Direcció de reeditar l’aliança electoral amb el PSC per concórrer conjuntament a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

El Consell Nacional d’Units per Avançar ha valorat positivament la feina feta en la present legislatura en el Parlament i ha constatat la necessitat de tancar files amb la candidatura encapçalada per Salvador Illa, “l’única opció capaç de superar el Procés i d’obrir una nova etapa per a Catalunya”, com ha assenyalat Ramon Espadaler, secretari general.

Units per Avançar referma “la necessitat de treballar per un catalanisme integrador”, que entengui la nació com un àmbit de convivència, que orienti la política cap a la cerca del benestar i que s’ocupi de les polítiques essencials de l’Estat del benestar, respectant la lliure iniciativa de les persones i famílies.

 

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha afirmat que “el 12-M tenim l’oportunitat de superar la fractura que ha representat el Procés i retornar a la política de les coses concretes, fent-la útil als interessos i necessitats de la gent”.  I ha reblat: “Ens juguem tornar a l’inici del Procés o mirar al futur, obrint una nova etapa presidida per la cohesió social”.

 

Ramon Espadaler ha destacat que “els fracassos dels governs independentistes en matèria d’educació, sanitat, habitatge o seguretat, constitueixen els principals reptes de la propera legislatura”.

 

26 de març de 2024

 

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant