El consell nacional d’Units aixeca el veto a Ada Colau

Published On: 4 juny 2019Categories: Actualitat0 Comments

En la seva intervenció, el secretari general, Ramon Espadaler, ha remarcat el factor de moderació que representa Units per Avançar en els possibles acords municipals.

En reunió extraordinària, el consell nacional també ha aprovat per unanimitat delegar en el comitè directiu les negociacions sobre els acords municipals.

El consell nacional d’Units per Avançar, reunit amb caràcter extraordinari ahir al vespre, ha valorat les eleccions municipals i europees del 26 de maig i ha abordat els possibles acords locals, el més rellevant dels quals és Barcelona. El Consell ha fet un balanç positiu dels resultats obtinguts pel partit, malgrat no haver assolit tots els objectius plantejats.

El secretari general, Ramon Espadaler, ha felicitat tots els regidors i les regidores electes, ha agraït especialment l’esforç i dedicació dels candidats i de les candidates que han donat la cara pel projecte d’Units per Avançar tant en llistes pròpies com en candidatures amb altres formacions, com les formulades amb el PSC entre les que destaca la de la ciutat de Barcelona amb Albert Batlle. Espadaler ha destacat l’èxit a Pobla de Mafumet on Units amb Sardà per La Pobla ha revalidat l’alcaldia, assolint nou dels onze regidors que formen el consistori.

Pel que fa a l’Ajuntament de Barcelona, Espadaler ha demanat al consell nacional l’aixecament del veto a votar Barcelona en Comú liderada per Ada Colau que havia establert aquest organisme en formular la candidatura conjunta amb el PSC.  La proposta ha estat aprovada -amb una única abstenció- per considerar que  no es pot posar Barcelona al servei de l’independentisme. El Consell també ha aprovat per unanimitat delegar en el comitè directiu del partit les negociacions per arribar a acords municipals.

Ramon Espadaler ha subratllat que “Units per Avançar s’ha proposat ser un factor de moderació dels acords municipals en els quals participi”. En aquest sentit, ha manifestat “la voluntat d’Units per Avançar d’apostar per l’estabilitat i la governabilitat dels Ajuntaments on ha assolit presència”.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant