Dilluns d’Units del dia 18: Viure i conviure a la ciutat amb Montserrat Surroca i Abert Batlle

Published On: 10 març 2024Categories: Actualidad, Noticia0 CommentsTags: , ,
Us convidem a participar en el proper Dilluns d’Units del proper dia 18 a les 19 h. amb Montserrat Surroca Comas, advocada, diputada al Congrés (legislatures IX I X) i, actualment, Comissionada de Convivència de l’Ajuntament de Barcelona.
Montserrat Surroca -també membre del Comitè Directiu d’Units per Avançar- ens parlarà de Viure i conviure a la ciutat, precisament en un moment que l’Ajuntament ha iniciat la modificació de l’Ordenança de Convivència.
Albert Batlle, vicepresident d’Units per Avançar i Tercer Tinent d’Alcalde de Prevenció, Seguretat, Convivència i Règim interior de l’Ajuntament de Barcelona presentarà i moderarà el diàleg.
L’acte, com us dèiem, tindrà lloc dilluns dia 18 de març a les 19 h. a la seu d’Units per Avançar del carrer Aragó, 291, de Barcelona
 Us animen a participar en aquest diàleg i us demanem que confirmeu, si us plau, assistència en resposta a aquest correu o en el telèfon 93.487.21.00.

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant