Demanem al President Torra la immediata convocatòria d’eleccions i expressem el ferm compromís de treballar per oferir una proposta catalanista i centrada

Published On: 18 setembre 2020Categories: Actualidad, Sin categorizar0 Comments

La recuperació sanitària, econòmica i social comença a les urnes. Quan abans hi anem, abans començarem a redreçar la complexa situació generada pel covid-19.

Units per Avançar manifesta una profunda preocupació i un radical desacord amb la declaració que el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va fer ahir en sortir de la vista del Tribunal Suprem, en la que va expressar la ferma voluntat de no convocar eleccions.  La fractura que pateix el Govern, reconeguda pel mateix President el mes de gener, s’ha agreujat amb el temps fins a esdevenir irresoluble.

En aquest sentit, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, afirma que “Catalunya no es pot permetre estar mig any més amb un Govern sense Nord i dividit, en el qual els socis es miren de reüll i han demostrat ser incapaços de treballar plegats”.

Espadaler afegeix que “no podem allargar fins al febrer l’agonia del Govern de la Generalitat de Catalunya que el President Torra ens va anunciar el passat mes de gener”.

Els constants i públics desacords entre els socis de Govern no permeten, en opinió d’Units per Avançar, centrar les energies de l’executiu i del conjunt del país en pal·liar les conseqüències sanitàries, econòmiques i socials generades per la pandèmia del covid-19.

Per tot plegat, Units demana al President de la Generalitat, Quim Torra, la immediata convocatòria d’eleccions, alhora que expressa el ferm compromís de treballar per poder oferir a la ciutadania de Catalunya una proposta catalanista i centrada. Una proposta que sigui punt de trobada de tots els que creuen que la recuperació sanitària, econòmica i social ha de ser l’objectiu prioritari, al servei del qual cal posar totes les energies governamentals.

18 de setembre de 2020

Comparteix

Comentaris

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant