David Pàmpols, candidat d’Units per Lleida

Published On: 4 desembre 2017Categories: Actualitat0 Comments

David Pàmpols Camats

(Lleida, 1972)

Arquitecte superior per la ETSA Barcelona (UPC, 1998), Màster en Biologia de l’Hàbitat (UdL + IEBN, 2013); Màster en Administració i Direcció d’Empreses (EAE + UB, e.c. 2014) i Postgrau en Valoracions Urbanístiques (UPF, 2009). Professor de Disseny Urbà i Urbanística associat al TCi Arquitectura a l’Escola Politècnica Superior EPS (UdL) de Lleida i a l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Reus.

Exerceix la professió liberal d’arquitecte al front del seu propi estudi pampolsarquitec+e amb seu a Lleida i que opera en el més ampli espectre de l’arquitectura, des de l’urbanisme fins a l’interiorisme i el disseny. A través de la innovació i la recerca, concep la seva tasca com una recerca contínua a través d’estratègies que no s’adhereixen a una única visió de la cohesió, sinó que integren discrepàncies i extrems trobant noves solucions i alternatives per a cada projecte.

La seva obra ha estat publicada en diverses publicacions especialitzades nacionals i internacionals, ha estat exposada, entre d’altres, a la Cité de l’Architecture & du Patrimoine, París 2012, ha estat convidats com a ponent en diversos congressos internacionals; i la seva tasca ha merescut el reconeixement professional en diferents certàmens, d’entre els que destaca obra Finalista Premis FAD 2008 u obres premiades a la Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida en les edicions 2004, 2010 i 2014, ; Menció en el 1er Premi Ignasi Miquel per a Joves Arquitectes 2003 o XII Premi AJAC 2014 Arquitectes Emprenedors de Catalunya, entre d’altres.

Moments excepcionals

Els moments excepcionals requereixen de respostes excepcionals. En els darrers temps, alguns professionals i gent del món de l’empresa hem assistit amb preocupació a un seguit d’esdeveniments al nostre país que han resultat en una societat dividida, una pèrdua de la cohesió social i la fuga d’empreses i capitals sumada a un empobriment del nostre sistema productiu i de la nostra economia.

Davant d’això, cal que aquelles persones que no venim del món de la política, des dels nostres àmbits d’expertesa, fem un pas endavant per oferir a la ciutadania el nostre compromís en la construcció d’una societat més forta, més competent, més emprenedora. I des d’un partit nou, Units Per Avançar, que neix amb una vocació de diàleg, no de confrontació. El país necessita ara més que mai de persones que facin política per millorar la societat, l’economia, el benestar, les infraestructures, els serveis socials, que atenguin les necessitats dels més desfavorits, i que ho facin des de una acció política de proximitat.

Em presento com a candidat perquè crec que només el seny, el diàleg, la mà estesa i la renúncia al frontisme ens poden treure d’aquest atzucac i, d’una vegada per totes puguem tornar a col·locar les persones i llurs necessitats en el centre de totes les polítiques.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant