Constatem les diferències però també la voluntat de continuar parlant

Published On: 17 novembre 2018Categories: Actualitat0 Comments

Després de la reunió de l’Espai del diàleg a Palau de la Generalitat convocada, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha remarcat que a la reunió s’han constatat les diferències entre els diversos grups parlamentaris que hi ha assistit, però que també ha quedat clara la voluntat de continuar parlant.

Espadaler ha destacat que el diàleg s’ha de fer a les institucions, es a dir en el Govern de la Generalitat i al Parlament i no pas al carrer.

El secretari general d’Units també ha manifestat el seu desig que els grups parlamentaris que no han assistir a aquesta primera reunió -Cs, PP i la CUP- puguin fer-ho més endavant.

Comparteix

Comentaris

Relacionats

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Fes-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Fest-te simpatitzant

Vull ser simpatitzant

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant